Denizli Devlet Hastanesi

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü
Denizli Devlet Hastanesi

PREMATÜRE RETİNOPATİ TANI BİRİMİ (ROP)

Güncelleme Tarihi: 17/07/2018

PRAMATÜRE RETİNOPATİ POLİKLİNİĞİMİZ ; 2013 YILINDAN BU YANA ÇOCUK ACİL SERVİSİ İÇERİSİNDE Kİ POLİKLİNİK ODAMIZDA HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.

DÜŞÜK DOĞUM HAFTALI VE DÜŞÜK DOĞUM AĞIRLIĞINA SAHİP YENİ DOĞAN BEBEKLER DOĞUMLARININ 1. AYINDA İLK MUAYENELERİNİ OLMAKTA VE KONTROL MUAYENELERİ HASTALIĞIN VARLIĞI VE CİDDİYETİNE GÖRE BELİRLENİP DEVAM ETTİRİLMEKTEDİR. MUAYENE RANDEVULARI TARAFIMIZCA VERİLMEKTEDİR.

HASTALAR YENİDOĞAN YOĞUN BAKIMIMIZDAN ,DIŞ MERKEZ YOĞUN BAKIMLARDAN, ÇOCUK HASTALIKLARI DOKTORLARINCA TARAFIMIZA YÖNLENDİRİLMEKTEDİR.YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIMDA YATAN HASTALAR YERİNDE MUAYENE EDİLMEKTE VE KONTROLLERİ TABURCULUKLARINA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.POLİKLİNİĞİMİZDE BİR ADET GÖRÜNTÜLEMELİ , İKİ ADET GÖRÜNTÜLEMESİZ OLMAK ÜZERE  ÜÇ ADET TAŞINABİLİR İNDİREKT  OFTALMASKOP VE DİĞER MUAYENE GEREÇLERİ MEVCUTTUR.

POLİKLİNİĞİMİZDE TANI VE TAKİP HİZMETİ VERİLMEKTE TEDAVİ GEREKSİNİMİ OLAN HASTALAR TEDAVİ YAPILAN ÜST MERKEZLERE YÖNLENDİRİLMEKTEDİR.